loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat
Продажбата на нови и употребявани автомобили се развива от 2003 година, когато фирмата сключва договор за официален вносител на автомобилите марка OPEL.

В началото на 2004 год. се сключва втори договор за официален вносител, този път с GM DAT Ltd, с този договор "Стефанов Мотърс" става вносител на още една марка на GM, Шевролет за европейския пазар.

През изминалите години за добрата ни работа "Стефанов Мотърс" бе удостоен с множество награди, най важните от които са:

  • Най-добър дилър за 1-то тримесечие на 2006 – за марка Опел

  • Най-добър дилър за 4-то тримесечие на 2006 – за марка Опел и Шевролет

  • Най-добър дилър за 4-то тримесечие на 2006 за Югоизточна Европа.

  • Наградата "Гепард" на вестник "Пари" за най-динамично развиваща се кoмпания за 2007г. и др.

"Стефанов Мотърс" предлага на своите клиенти пълната моделна гама на марката Опел за Европа, както и тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка, автотенекеджийски и бояджийски услуги. Предлаганите от нас услуги включват всички форми на финансиране на покупките на нови автомобили и свързаното с тях оборудване, възможности за абонаментна поддръжка, като предоставяме изключително конкурентни условия.

За доброто обслужване на клиентите се грижи екип от 80 човека.Те са разпределени в две сервизни бази – продажби на автомобили с автосервиз
- автотенекеджийски и бояджийски услуги


В автосервиза има 14 работни места. Те са оборудвани според високите стандартите на General Motors. Работните постове за диагностика разполагат с модерна диагностична апаратура и пълна комплектация на специалният инструмент за двете марки. Служителите са подготвени в центровете за обучение на GM и периодично посещават курсове за преквалификация. Даваме гаранция за извършените услуги и монтирани оригинални рез.части.

Бояджийно-тенекеджийното отделение разполага с най-ново поколение бояджийска камера и се работи с материали на фирма "DuPont" и "Sikkens". Предоставяме услуги на автомобили претърпяли щети в следствие на застрахователни събития. "Стефанов Мотърс" има договорни отношения за доверен сервиз с повечето големи застрахователи в това число "ЗАД Алианц-България", "ЗД Бул Инс" АД, "ЗПАД Булстрад", "ЗД Евроинс" АД, "ЗПАД ДЗИ" АД, "Дженерали застраховане" АД, "ЗПК Лев Инс" АД и др. Предимствата на "Стефанов Мотърс" на пазара са различни. От самото си създаване фирмата залага на високи стандарти на качество, комбинирани със справедливи цени. Бързината на обслужването е също от особена важност за нас.

Ние продължаваме да работим в посока на подобряване на нашите услуги.
НАЧАЛО