loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat
От Opel Corsa-e до Vivaro-e: Бързо зареждане от 100 кВ е налично за всеки
  • Електрическите модели на Opel - оборудвани за бързо зареждане с мощност 100 кВ DC
  • Бордовите зарядни устройства 7,4 и 11 kW позволяват 1-фазно и 3-фазно зареждане с променлив ток
  • Разнообразие от опции за презареждане - от стенна кутия или домашен контакт до „универсално зарядно устройство“
     

Рюселсхайм. Няма значение кой електрически модел на Opel карате – Corsa-e, Combo-e Life, Mokka-e, Zafira-e Life или лекотоварните превозни средства Combo-e и Vivaro-e – те са оборудвани с кабел за бързо зареждане на батерията с до 100 кВ DC на обществена зарядна станция. Това дава възможност например, при батерия 50 кВч на Corsa-e да се зареди до 80% от капацитета за 30 минути.

Акумулаторните електрически превозни средства на Opel са подготвени за всички други опции за зареждане, от еднофазен до трифазен променлив ток с мощност 11 кВ, чрез стенна кутия или кабел за домашен контакт. Освен това „универсалното зарядно устройство“ със специфични за инфраструктурата адаптери позволява зареждане в почти всички контакти и обществени зарядни станции.

Универсалното зарядно устройство обединява функциите на кабелите “Mode 2” и “Mode 3” с различни адаптери в едно. Клиентите могат да свържат зарядното устройство към всички контакти в домакинството, специфични за страната. Това го прави идеално за клиенти, които обикновено зареждат колата си през нощта у дома, както и за тези, които от време на време правят по-дълги пътувания и се нуждаят от презареждане на обществена станция.

Една от услугите на Free2Move, достъпни при поискване, е картата за зареждане „Charge My Car“, която позволява достъп до повече от 220 000 точки за зареждане в Европа чрез приложението Free2Move.

Шофиране с лекота и грижа за околната средаа: Електрическите модели осигуряват шофиране без вредни емисии

От Opel Corsa-e до Vivaro-e: Бързо зареждане от 100 кВ е налично за всекиЕлектрическите модели на Opel съчетават шофиране без отделяне на вредни емисии в атмосферата с вълнуващо изживяване. Електрическият двигател със 100 кВ (136 к.с.) и 260 нютон метра максимален въртящ момент осигурява бърз старт на автомобила. Corsa-e например ускорява от 0 до 50 км/ч за 2,8 секунди и до 100 км/ч за 8,1 секунди.

Шофьорите могат да избират между три режима на шофиране – Normal, Eco и Sport – за добър баланс или за по-високи скорости, в зависимост от техните предпочитания. По време на шофиране, текущото състояние на зареждане на батерията, консумацията на енергия и обхватът могат да бъдат наблюдавани в отделно меню, показано на екрана на информационно-развлекателната система посредством натискане на бутон.

Акумулаторните електрически превозни средства са част от всеобхватната офанзива на Opel за електрификация. Богатият на традиции германски автомобилен производител вече има девет линии електрифицирани превозни средства на пазара, включително електрически plug-in хибриди. Продуктовото портфолио на Opel ще бъде напълно електрифицирано до 2024 г. Марката ще се съсредоточи изцяло върху акумулаторните електрически превозни средства в Европа от 2028 г.

 

За връзка:

Радостина Александрова
Експерт реклама и PR Opel
София Франс Ауто
Телефон: +359 2 892 11 43
Мобилен: +359 878 284 662
radostina.alexandrova@opel.bg

НАЧАЛО