loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat

 

  • Премиера в новата Astra: “Хей, Opel” – мрежово гласово разпознаване
  • Изчистен интериор: кокпит Digital Pure Panel с интуитивно управление
  • Opel Live навигация: Актуализация на картата и маршрута в реално време
  • Персонализация: Предпочитанията на клиентите се съхраняват в профил аватар
  • Свързаност в мрежа: Ново поколение интелигентни системи за подпомагане на водача
  • „Изживейте своята Astra“: Дигиталното клиентско изживяване започва с 3D симулация

 

Рюселсхайм. „Хей, Opel“ – две думи са необходими и новият Opel Astra започва да изпълнява това, което водачът и пътниците искат. Новата екстра за естествено гласово разпознаване е напълно свързана в мрежа заедно с целия инфотейнмънт от последно поколение. Opel следва философията за осигуряване на максимален комфорт без разсейване на водача. „Пълна детоксикация” е мотото срещу всяка форма за създаване на дигитален стрес. Основата е уникалният кокпит Pure Panel с неговия интуитивен начин на работа, който се предлага и в моделите Mokka, новия Grandland и Astra. Сега производителят от Рюселсхайм започва следващ етап на дигитализация.

Личните предпочитания могат да бъдат запазени в индивидуални профили. Информационно-развлекателната система, с която е оборудван автомобила разпознава водачът и пътниците по техния смартфон. По този начин всеки може да активира своите индивидуални настройки с едно докосване върху широкия екран. Дизайнерите на Opel са създали аватари с различни герои.

Навигацията разположена в Pure Panel се поддържа онлайн в реално време (Connected Navigation Plus). Актуализациите на картите са достъпни за обновяване в реално време. Новата Astra разполага с последно поколение напълно свързани в мрежа асистиращи системи за осигуряване на комфорт и допълнителна безопасност на водача и неговите спътници.

„С новата Astra започваме това, което ще продължим да включваме във всички предстоящи модели – интелигентни софтуерни приложения за осигуряване на максимална полза за нашите клиенти. Ние наричаме това „Пълна детоксикация“. Шофьорите и пътниците не са затрупани с излишна информация и ненужни функции. Вместо това ние предлагаме най-голяма леснота за използване - с иновативни технологии като новото гласово управление и персонализиране на профилите на клиентите“, обяснява главният изпълнителен директор на Opel Уве Хохгешурц.

Системите на борда на новия Opel Astra са свързани с допълнителни външни решения. Първият контакт на клиента с новата Astra започва с истинско високотехнологично предложение. Astra може да бъде персонализирана с висококачествена 3D симулация и след това допълнена във виртуалното си пътуване с избрания желан цвят и предпочитани колела. Под мотото „Изживейте своята Astra“ Opel предлага 3D визуализация, базирана на Unreal Engine Technologies от водещия разработчик на компютърни игри Epic Games.

В Astra мобилните телефони са съвместими с Apple CarPlay и Android Auto и могат да бъдат безжично свързани към автомобила и да се зареждат безжично.

Opel последователно ще развива уникалния HMI (Human Machine Interface) с напълно свързаният в мрежа Pure Panel, осигуряващ цифров детокс и интуитивна работа в полза на своите клиенти. Германският автомобилен производител има достъп до топ технологии от компанията майка Stellantis. Stellantis вече представи водещи иновации по време на събитието «Stellantis Software Day».

НАЧАЛО