loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat

 

  • За всички: Информация и развлечение за фенове, служители и дилъри на Opel
  • Актуално: От традиционен вестник за служители до модерно уеб списание
  • Рестарт: С обогатено съдържание, модерен външен вид и удобен за четене

 

Рюселсхайм. Opel Post е изданието за служителите на марката с една от най-старите традиции в германската индустрия. Основано през 1949 г. в класически вестникарски формат, Opel Post се модернизира и от 2013 г. стана достъпно в електронен вид като уеб списание. Удобно за всички читатели, които очакват с нетърпение да разберат новостите и информацията за марката Opel. Редакционният екип начело с главния редактор Роланд Кориот направи редица промени започващи от актуализиране на шрифтове и цветове на бранда и стигащи до графичното оформление, което прави изданието обогатено със съдържание, модерно и удобно за четене. Снимките и видеоклиповете могат да се гледат по цялата ширина на екрана на смартфони, таблети и големи монитори. Новините са разположени в секция „BlitzNews“, а историите на феновете и техните автомобили се събират в рубриката „BlitzStories“.

„Opel Post е важен канал за нашите вътрешни и външни комуникации, всичко е свързано с това, което се случва в Opel“, казва Харалд Хампрехт, ръководител на отдела за комуникации на Opel. „С новия си облик Opel Post ви кара да искате да четете още и още. Показваме интересни хора и тяхната вълнуваща работа, представяме дилърите на марката, новости и информация за уникални автомобили, предлагаме съкровищница от файлове с възможност да бъдат сваляни на компютър – уникални дизайнерски скици от всички епохи на Opel, снимки и дори картинки за оцветяване за най-малките фенове на логото със светкавица - Blitz.”

Главният редактор на електронното списание Роланд Кориот добавя: „С модерното оформление и интересни новини и истории искаме да достигнем и да заинтригуваме нови читатели. Opel Post отдавна се превърна във форум за феновете на Opel и всички приятели на марката. За да промотираме новия старт на електронното издание, заедно с Mokka-e придружаваме музикалния продуцент, рапъра и фена на Opel Моузес Пелхам на турне в родния му град Франкфурт. По време на турнето той разкрива как е създал новият си албум „Nostalgie Tape“, включително и вдъхновението да напише песента „Insignia“.

Обновеното издание Opel Post е достъпно онлайн за всички. Уеб списанието е безплатно и е двуезично - на немски и английски език.

НАЧАЛО