Mokka

Opel ни представиха своята премиера на Женевското изложение през март месец тази година – Opel Mokka…

Актуална оферта

Цена 33 500 лв. с ДДС Специална оферта за Опел Мокка

Повече информация


Характеристики Изцяло новият Opel Mokka попада в субкомпактния SUV сегмент. С този модел Opel разширяват възможностите си на бързо развиващият се европейски SUV пазар.

Изключително атрактивния и красив малък джип на Opel, ще се предлага с предно или двойно предаване, шестстепенна или автоматична скоростна кутия, с два бензинови и един дизелов двигател, като стандартно ще разполага със Start/Stop система.

Mokka предлага на своите бъдещи клиенти значителен простор и съчетава атрактивен дизайн с иновативни технологични решения и функционални системи. Дължината м е 4.28 метра, които са напълно достатъчни за комфорта при пътуване на петима души. Двигатели Задвижването на автомобила ще се осъществява посредством три ефективни двигателя. Бензиновите агрегати включват 1.6-литров атмосферен мотор с 85 кВт/115 к.с. и 1.4-литров Turbo със 103 кВт/140 к.с. и въртящ момент 200 Нм. Турбодизеловият двигател е 1.7 CDTI с 93 кВт/130 к.с., който разполага с 300 Нм въртящ момент. Двата двигателя 1.4 Turbo и 1.7 CDTI се предлагат с шестстепенни механични и шестстепенни автоматични трансмисии. Също така всички версии с механични скоростни кутии разполагат със спестяващата гориво система Start/Stop. Оборудване Mokka е оборудван с ексклузивни технологични решения за този автомобилен сегмент SUV B. Той разполага със системи за асистенция на водача, базирани на предната камера Opel Eye, както и камера за обратно виждане. Освен това Mokka се предлага и с ергономични седлаки и напълно интегрирана система за превоз на велосипеди Flex-Fix, която е уникално технологично решение на марката Opel.

В оборудването на Mokka влиза и авангардната адаптивна система на предните светлини (Adaptive Forward Lighting, AFL+), базирана на третото поколени адаптивни биксенонови предни светлини (High Beam Assist, HBA), които системи подпомагат безопасността на водача на пътя, както и комфорта при шофиране нощно време.

От своя страна предната камера Opel Eye, позволява на водача да използва различни функции, като предупредителната система за напускане на платното за движение (Lane Departure Warning, LDW) и второто поколение на системата за разпознаване на пътните знаци (Traffic Sign Recognition).

Всички тези удобства и иновации, използвани при съсдаването на Opel Mokka, му дават възможност той да бъде насочен, като пазарен продукт, към хора с активен и динамичен начин на живот. Интериор и екстериор Високият просвет на Mokka подчертава спортния му характер, което го прави удобен и подходящ за неравни пътища. Mokka се предлага с 18 цолови алуминиеви джанти, които са стандартни за нивата на оборудване Enjoy и Cosmo.

Mokka разполага с 1372 литра товарен отсег, до 19 различни отделения за съхранения на вещи и уникалната система за превоз на велосипеди, използвана единствено от Opel, Flex-Fix. Тя позволява превоза на до три велосипеда едновременно – изключителна възможност за семеен спортен “weekend”. Безопасност Системите за контрол и безопасност на пътя са силно заложени при създаването на Opel Mokka. Той разполага със стандартната система за електронен контрол на стабилността (Electronic Stability Control, ESC), контрол на сцеплението (Traction Control, TC), допълващата ги система за потегляне при наклон (Hill Start Assist, HAS), както и системата помагаща ви при спускане по наклон (Hill Descent Control, HDC).

Очаквайте своя Opel Mokka в края на 2012 година при нас.
Ръководител Петя Стефанова тел.: +359 32 511 510
GSM: +359 88 890 20 82
e-mail: newcars@stefanov.bg

Продуктов мениджър Ангел Сталев тел.: +359 32 511 510
GSM: +359 88 890 20 82
e-mail: newcars@stefanov.bg